{image:title}
Bericht delen

Postercampagne om personeel te werven

Het gaat goed met de economie! Dat merken veel bedrijven elke dag. Er is werk genoeg, maar vaak is er gebrek aan goed personeel. Wat kun je doen?

Waar het tot voor kort relatief eenvoudig was om aan kundige medewerkers te komen: anno 2018 is het vinden van goed personeel een hele uitdaging. Een gewone advertentie in de krant is vaak duur en levert steeds minder op.

Via een postercampagne is het bereik veel groter en laat je met duidelijke tekst en ontwerp je werving goed opvallen.

postercampagne voor Waxx

Kosten liggen lager

Het is moeilijk om personeel te vinden op de arbeidsmarkt. Daarom doen bedrijven er alles aan om in beeld te komen. Steeds vaker wordt er gekozen voor een tv- of radiospot. Dit kan echter al snel in kosten oplopen! Kies daarom voor postercampagne, een relatief goedkope optie om toch veel mensen te bereiken.

Postercampagne voor Waxx

Postercampagne heeft een groot bereik

Met een postercampagne bereik je veel mensen in een korte periode. De Nederlandse wegen worden steeds drukker. Erg vervelend voor de weggebruiker, maar erg voordelig voor de adverteerder die gebruikt maakt van onze mogelijkheden. Wij hebben in bijna alle Nederlandse plaatsen of gemeentes ruimte. Zo ben je verzekerd van een groot bereik.

Postercampagne voor Waxx

Velen gingen voor

Steeds vaker krijgen wij aanvragen van advertenties waarbij het doel personeelswerving is. Vanuit allerlei branches en bedrijven zien wij de vraag naar personeel groeien. Het resultaat is vaak erg positief.

Een postercampagne is een mooie manier om veel mensen tegelijk te bereiken. Ook benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft een postercampagne? Wij helpen u graag verder, neem contact met ons op!