Abri’s
Bericht delen

Abri’s

Abri’s zijn er zowel in een staand formaat (118 cm breed bij 175 cm hoog) als in een liggend formaat (175 cm breed en 118 cm hoog). Ze staan in bushokjes of op NS-stations. U vindt ze ook wel in middenbermen van hoofdwegen als losstaande display, dan noemen we ze Muppi’s.

Een groot voordeel van Abri’s is dat deze van binnenuit verlicht worden. Zo is uw campagne ook in het donker goed zichtbaar. Ze kunnen willekeurig verdeeld worden, maar ook heel selectief op bepaalde locaties worden geplaatst. Als u heel goed weet waar uw doelgroep zich bevindt kan het selectief plaatsen van uw campagne interessant zijn. Zo kunnen wij een selectie plaatsen in een specifiek postcodegebied, winkelgebied of op pompstations.

Soms zijn Abri’s scrollend, dat wil zeggen dat deze na een aantal seconden een andere poster laten zien. Op één plek worden dan in een loop meerdere posters getoond, meestal drie verschillende. Ondanks dat uw campagne dan niet doorlopend zichtbaar is trekt de beweging van het scrollen wel de aandacht, wat de attentiewaarde verhoogt.

Abri's reserveren via Bushhouse 

U kunt uw Abri's laten reserveren bij Bushhouse. Daarvoor hebben wij een apart platform ontwikkeld, waar u heel gemakkelijk online uw campagne kunt reserveren. U kunt hiervoor naar posterbuiten.nl.