Even voorstellen
Bericht delen

Even voorstellen

Gert

Mijn overgrootvader had een drukkerij die o.a. affiches maakte, dus de interesse om op straat informatie te verspreiden is van generatie tot generatie over gegaan. Bushhouse is door mij ruim 30 jaar geleden opgericht. Het is verschrikkelijk leuk om elke dag samen met opdrachtgevers te werken aan campagnes die meer geld opleveren dan ze kosten. Eigenlijk is dat gewoon waar alles om draait. Extra bezoekers trekken naar een festival of zorgen dat de concertzaal wel elke avond uitverkocht is. Campagnes voor de lancering van een nieuw model auto, een geslaagde open atelierroute of expositie in een museum geven mij erg veel voldoening.

Astrid

Ik werk al ruim 15 jaar met heel veel plezier bij Bushhouse en ben nu verantwoordelijk voor de administratieve bedrijfsvoering. De werkzaamheden zijn afwisselend en blijven me boeien.

Samen met mijn vriend en twee kinderen woon ik in Apeldoorn. Mijn vriend heeft in Apeldoorn zijn eigen bierbrouwerij. Af en toe help ik hem daarmee en sta dan met de mobiele bierbar op (bier)festivals. Erg leuk om te doen.

Ik ben afkomstig van Texel en woon sinds 2002 in Apeldoorn, waar het mij heel goed bevalt. Lekker centraal in Nederland. In vergelijking met Texel ben je overal zo.

Renger

Ik ben al 37 jaar woonachtig in de gemeente Apeldoorn en woon hier nog steeds met veel plezier. Het mooie van Apeldoorn blijft toch wel dat je ieder moment kan genieten van de prachtige Veluwe.

Al van jongs af aan zag ik reclamecampagnes langs de kant van de weg en vroeg mij altijd af; “waar komen die toch vandaan, wie plaatst ze?”. Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij Bushhouse. Een leuke en afwisselende werkomgeving waar veel creativiteit aanwezig is. Mijn kerntaak is het volledig verzorgen van de out of home reclamecampagnes.

Als ik nu weer reclamecampagnes langs de kant van de weg zie kan ik met trots zeggen dat ik er aan bijgedragen heb dat die mooie campagne daar is geplaatst.